Erhvervsuddannelser - EUD og EUX

Læs mere om erhvervsuddannelserne EUD og EUX og se, hvad vi kan tilbyde i Herning.

Erhvervsuddannelserne (EUD) består af et års grundforløb på skole, efterfulgt af to års hovedforløb, hvor du skiftevis går i skole og er i praktik.

Med EUX får du mulighed for at tage to uddannelser på en gang - en erhvervsuddannelse og en gymnasial eksamen. Et EUX-forløb tager typisk fire år.

På Herningsholm Erhvervsskole kan du tage en teknisk eller merkantil EUD eller EUX. Der er syv fagretninger: Du kan for eksempel blive elektriker, energitekniker, industritekniker, mediegrafiker, frisør eller tage en datauddannelse. Du kan læse mere på skolens egen hjemmeside.

Gå til Herningsholm Erhvervsskole.

På Social- og Sundhedsskolen, Herning kan du uddanne dig inden for social- og sundhedsområdet eller til pædagogisk assistent.

Gå til Social- og Sundhedsskolen Herning.

På Agroskolen i Hammerum kan du uddanne dig indenfor landbruget.

Gå til Agroskolen.

Under nogle erhvervsuddannelser kan du søge om elevplads ved Herning Kommune.

Læs om elevpladser i Herning Kommune.

Ungevejledningen

Ungevejledningen - af mange stadig kendt som UU - Ungdommens Uddannelses-vejledning.

Dekorativt billedeUngevejledningen