Skole

På disse sider kan du læse om valg af skole, indskrivning og skoleskift. Du kan også læse om undervisning i hjemmet og om skolebusser.

Herning Kommune har i alt 25 folkeskoler over hele kommunen. 14 af skolerne har overbygning, det vil sige undervisning fra 0. - 9. klasse.

Se et kort med placering af alle folkeskoler i Herning Kommune.

Kommunens 10. klasser er samlet på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.

I kommunen er der også en specialskoler for børn med vidtgående handicap og problemer med indlæringen, Ungdomscenter Knudmosen der er Herning Kommunes tilbud om den 3-årige ungdomsuddannelse samt UngHerning (Herning Ungdomsskole).

Derudover er der 9 private skoler samt en skole på Familiehøjskolen Skærgården, som tager sig af undervisningen af højskoleelevernes børn.

Se skolernes ferieplaner for 2019 - 2021.

Skriv dit barn op til skolegang.

Læs om buskort, skolebusser og trafikfarlige skoleveje.

Gitte Schilkowski
Administrativ medarbejder