Skolegang ved flytning

Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis du i løbet af et skoleår flytter fra dit skoledistrikt.

Når du flytter til Herning Kommune, skal du tage kontakt til skolen i det distrikt, hvor du skal bo.

Ønsker du, at dit barn skal gå på en anden skole end distriktsskolen, skal du søge om det. Udfyld skemaet, som du finder i den grønne boks her på siden, og aflever det på den skole, hvor du ønsker, barnet skal gå.

Flytter du til et andet skoledistrikt?

Flytter du i løbet af et skoleår til et andet skoledistrikt, kan du søge om, at dit barn fortsætter sin skolegang på den skole, hvor barnet går.

Kia Egebjerg
Administrativ medarbejder