Transport

Skolen står selv for at transportere sine elever til og fra åben skole forløb. På denne side kan du finde og læse om forskellige transportmuligheder.

Vi hører meget gerne fra jer hvis I har erfaringer med andre transportmuligheder. Send en mail til playmaker Majken Skræddergaard med dit forslag.

Send mail til Majken Skræddergaard.

CyklistCyklistCyklistCyklistCyklistCyklistCyklistCyklist

Kulturbussen er et gratis transport tilbud til åben skole samarbejder mellem grundskoler og kulturinstitutionerne i Herning Kommune.

Du har mulighed for at booke kulturbussen til følgende kulturinstitutioner:

• HEART
  • Carl Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
  • Herning Billedskole
  • Danmarks Fotomuseum
  • Museum Midtjylland

For at booke bussen skal du anvende Conventus.dk ved at klikke her.

Er du ikke bruger på Conventus, skal du tilmelde dig. Derefter kan du oprette din profil, hvorefter du kan booke bussen.

Det er vigtigt, at du booker bussen, inden du booker en tid ved den enkelte kulturinstitution.

Mange klasser har glæde af at cykle til og fra åben skole forløb. Transporttiden bidrager til at eleverne lærer om færdselsreglerne, samt at begå sig i det offentlige rum.

Her kan du se kort over alle Herning Kommunes cykelstier.

Klik på hver enkelt for at se mere.

Majken Agerbo Skræddergaard
Playmaker