Åben Skole forløb

Åben Skole er en del af den nye reform. Gennem samarbejde med forenings-, kultur- og erhvervsliv, bliver undervisningen rettet mod det omkringliggende samfund.

Her på siden kan du finde en lang række forskellige åben skole forløb.

Vi har opdelt dem efter kategori, så du kan finde noget til præcis dit fag.

• Se de kulturelle forløb: Her finder du forløb, der handler om alle sider af kulturen. Blandt andet er der tilbud fra HEART, Skovsnogen og Herning Billedskole.
  • Se erhvervsforløbene: Her kan du finde forløb, der retter sig mod mange forskellige erhverv. Blandt andet er der tilbud fra både industrien og landbruget.
  • Se foreningsforløbene: Her kan du finde forløb, der retter sig mod det store udbud af foreninger i kommunen. Blandt andet er der tilbud, der giver mulighed for at blande undervisningen med både golf, kampsport og fodbold.
  • Se UngHerning forløb: Her kan du finde forløb, der retter sig mod udskolingen. Forløbene er udbudt af UngHerning.
  • Se Bibliotekets forløb: Her kan du finde forløb udbudt af Herning Bibliotek. Forløbene retter sig både mod indskoling, mellemtrin og udskoling.
  • Se entreprenørskabsforløbene: Her kan du finde forløb, der retter sig mod iværksætteriet. Blandt andet finder du forløb fra Cesso og Projekt Edison.
  • Se de tilbagevendende forløb: Her kan du finde forløb, der er en fast del af åben skole og gentager sig hvert år. Det er eksempelvis Skole OL.
  • Se undervisningsmaterialerne: Her kan du finde en lang række af forskelligt materiale, som du kan benytte i undervisningen uden et direkte samarbejde.
  • Se forløb fra Skolernes Idrætsudvalg: Her kan du finde mange gode tilbud fra Skolernes Idrætsudvalg, der hvert år har sjove aktiviteter for de forskellige klassetrin.
  • Se forløb fra Skolernes Musikudvalg: Her kan du finde musiske tilbud fra Skolernes Musikudvalg, der giver rig mulighed for at lade eleverne bruge deres stemmer.
  • Almen dannelse - hvordan begår jeg mig: Her kan du finde tilbud, der kan hjælpe eleverne med at guide rundt i deres sociale liv og digitale færden.

Majken Agerbo Skræddergaard
Playmaker